Workshops

Bedrijfsuitje, familie- of kinderfeestje

Voor een geweldig bedrijfsuitje of familie feestje, is een workshop koken bij Spices echt een aanrader.

Wat houdt een workshop in?

Tijdens een workshop koken bij Spices leert u in groepsverband hoe u de heerlijkste gerechten moet klaarmaken. bij de workshop wordt rekening gehouden met uw specifieke wensen (dieet, gluten vrij, noten vrij, vegetarisch, veganistisch, ayyurvedic)

U heeft keuze uit de volgende soorten workshops:

  • Hoofdgerecht (2 soorten gerechten met rijst)
  • 3 gangen menu (Voor-, hoofd- en nagerecht)
  • Tappas /Fingerfood (4 – 5 soorten hapjes)
  • Masterclass (in overleg)

Alle workshops hebben soep met naanbrood vooraf.

Voor hoeveel personen is een workshop?

Spices geeft workshops voor groepen mensen die bestaan uit 10 tot 40 personen.

Kinderfeestje

Ook voor kinderfeestjes kan Spices een geschikte workshop geven. De workshop voor kinderen is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, En wordt gegeven voor groepen van 10 tot 30 kinderen. Deze workshop is mogelijk op woensdag, zaterdag en zondag vanaf 11:30 uur.

Spices verzorgt ook workshops in samenwerking met scholen (basisschool & middelbare school). Leer over de verschillende kruiden en specerijen en maak gerechten en toetjes speciaal voor kinderen. *Groepen van minimaal 10 kinderen vanaf €14,50 p.p.

Wat kost een workshop?

Omdat het samen stellen van een workshop maatwerk is, zijn er geen vaste prijzen. De kosten van een workshop hangen af van het aantal personen, het soort gerechten en het aantal gangen. Voor meer informatie over onze workshops kunt u contant met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Dan helpen wij u graag bij het samen stellen van een leuke workshop die het meest geschikt is voor uw situatie.

Waar vindt de workshop plaats?

De workshops worden gehouden in restaurant Spices in Groningen, maar kunnen in overleg op een andere locatie plaats vinden.