Over Spices

Over Spices

Spices is een traditioneel Indiaas restaurant waar je kan genieten van diverse gerechten uit verschillende delen van India.

De chef kok (eigenaar) Dinesh Borkar komt uit NewDelhi. Hij is opgeleid op de hotelschool van de grootste hotelketen in India, en is geschoold in de klassieke kookstijl van Escoffier. Ook is hij gediplomeerd leermeester in Nederland, voor de hoogste niveau van koks opleiding. Hij geeft al meer dan 18 jaar les in de kunst van het koken

De Gastvrouw, Studeerde Engelse literatuur in India. Daarna heeft ze in Nederland nog de opleiding Matriamarkt gedaan.

Missie & Visie

We willen de klant op een professionele en kantvriendelijke manier laten genieten van ons eten. Daarnaast willen we de klant kennis laten maken met traditionele Indiase keuken. We willen laten zien hoe gezond en vooral lekker die eigenlijk is. Dit doen wij mede door de goede uitleg te geven bij de verschillende gerechten.

Over het eten

De gerechten bij Spices zijn rijk van smaak, maar nooit heet of scherp. Alle gerechten zijn traditioneel Indiaas, en worden bereid door een chef-kok met meer dan 25 jaar kook ervaring. Doordat Spices altijd verse producten gebruikt, worden dus altijd de producten van het seizoen gebruikt. Dit leidt dan ook tot een menu dat elke week veranderd.

Er worden uitsluitend producten gebruikt die geen gluten bevatten, en vetarm zijn. Hierdoor is het eten bij Spices dus altijd lekker en gezond. Er worden ook veel Vegetarische en Halal gerechten geserveerd.